KARAMAN / SARIVELİLER - Göktepe İlkokulu

Göktepe İlkokulu

Göktepe Beldesi Yeşilyurt Mah. Karakol Sok. No4 /Z01 SARIVELİLER / KARAMAN
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Misyon
Türk Mili Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi; bilgi ve teknoloji çağının imkanlarından yararlandırmak, bir üst kuruma yönlendirmek, kendisine ve topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir. Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda öğrencilerimize: Bilgiyi edinme yollarını, tüm teknolojik imkanlardan nasıl yararlanacaklarını ve nasıl kullanacaklarını göstermek, Demoratik bir yönetim anlayışıyla harket ederek öğrencilerin yönetime katılımını sağlamak, Kendilerine değer verildiğini hissettirmek, Paylaşmayı, uzlaşmayı ,bilgi edinmeyi, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve karşılıklı etkileşmeyi öğretmek.
08.30 14.35
Ulaşım
Karaman, Konya iline ve Antalya/Alanya ilçesine otobüs ile ulaşım sağlanmaktadır.
Göktepe Kasabası Yeşilyurt Mahallesi Karakol Sok. no:4/Z01 Sarıveliler/KARAMAN
İle uzaklık: 170km İlçeye uzaklık: 8km